Badmode, In samenwerking met

Bikini stress! No worries! Hunkemöller is here to safe your summer.

Bikini stress! No worries!

Je kent het wel. Je bent net moeder geworden, je leven is in het begin een grote puinhoop. Begint het lekker weer te worden en heb je nog steeds niet die oh zo mooie bikini body die je je zelf ieder jaar belooft om te hebben. Ik ga het niet nog een keer zeggen maar helaas soms heb je daar gewoon geen tijd voor.  Dan scroll je door je Instagram feed en zie je o.a. de fitgirls, vegans & modellen voorbij komen. Niet liegen want ook jij kijkt daar naar. Is ook helemaal niet erg om lekker weg te dromen bij dat soort plaatjes. Maar beloof dit is een keer aan jezelf. Als je tijd hebt om je Instagram te openen waarom niet even crunches te doen. Of push ups. Want juist om je dagelijkse sleur te breken kun je je gestelde doelen behalen.
Want wie wil dat nou niet in een mooie bikini op het strand liggen zonder dat je je buik hoeft in te houden als je opstaat. Ik zie je nu glimlachen. Je bent toch ook bereid om te werken aan je ideale droomfiguur?. Hij komt echt niet aanwaaien. En je kan hem helaas ook niet bestellen in een webshop.

Maar wat nou als ik zo hard heb gewerkt en ik heb mijn “bikinibody” heb,
Ik ben spier en spier wit. Ik voel me niet fijn in mijn bikini.
Geen zorgen voor alles heb je een oplossing.

Waarom denk je dat er zoveel verschillende kleuren bikini’s te verkrijgen zijn?
Niet alleen zodat jij je lievelingskleur kan aantrekken, maar om minder wit te lijken. Of juist wat strakker in je vel.
Ik haal iedere jaar mijn bikini bij de Hunkemöller. Want ik weet dat ze daar voor mijn cup maat altijd een perfect exemplaar hebben.
Nu al helemaal i.v.m. mijn mama figuur.
Bij Hunkemöller krijg je ook persoonlijk advies wat het beste bij je lichaam past.

Durf je dit niet met onbekende te delen. No worries, dit keer géén bikini stress voor jou! Na dit kleuradvies weet jij precies welke bikini’s goed passen bij jouw huidskleur én je bruiner laten lijken. Via deze link kom je bij Hunkemöller uit. En kun je teruglezen wat het beste bij jou figuur en/of huidskleur past.

Dus 1 probleem opgelost. En nu hup je yoga mat op en oefeningen doen. Dan kun jij straks stralen in jou nieuwe bikini.

I am ready! Are you?

Liefs,

Aylin

In samenwerking met Hunkemöller.

 

Leave a Reply