Mom Life, No Colours

No Colours introducing SS17

Met 1 woord “WAUW” wat zijn dat voor leuke outfitjes voor de kleintjes!

Nu ik zelf moeder ben geworden, wil ik graag weten hoe en wat mijn dochtertje op haar gloednieuwe lichaam draagt. Bij No Colours weet je, dit is in Nederland gemaakt en er zit geen kinderarbeid achter. Wie wil dat nou niet? Het allerbeste voor je kindje.

Maar wie is No Colours?
In het begin van 2016, creëerde Laura van Bakel, 20 jaar oud & fashion student, het merk byLAURAVANBAKEL. Het merk bood unieke handgemaakte harembroek met veel prints aan. Omdat het merk zo snel groeide, besloot Laura dat het tijd was voor de volgende stap. Kleding van een nog betere kwaliteit, twee officiële collecties per jaar en met een nieuwe (internationale) Naam: No Colours.

Laura onderscheid zichzelf van andere kinderkleding labels. Want vanaf vandaag maakt ze alleen nog maar gebruik van 100% eco fabrics en zijn alle items met de hand bedrukt. Met wederom weer 100% schadelijk vrije verf. Alle items zijn in Nederland gemaakt.

 

NO COLOURS staat symbool voor uniek, speels en kinderlijk zijn. In de online store vind je een collectie van handgemaakte kledingstukken. Hierdoor zijn alle items uniek. Laura laat de ontwerpen bewust in kleine oplages maken omdat zij het belangrijk vind dat er wordt stilgestaan bij de problemen die op dit moment heersen in de mode-industrie: kinderarbeid, milieu-impact door de katoenteelt en de slechte arbeidsomstandigheden die vaak gehanteerd worden in de kledingfabrieken.

‘’Ik vind het belangrijk dat klanten weten dat ze een bijzonder en

handgemaakt item dragen die met liefde is gemaakt.’’

Ik zag Laura altijd streven naar nog beter en nog mooier op school.  Ze was altijd bezig met de volgende stap. Heel bijzonder om deze eigenschappen in een jonge meid te zien zoals Laura. Zo begon dit als een leuke bijbaan en is nu uitgegroeid tot haar eigen bedrijfje terwijl ze nog aan het afstuderen is. Onder andere door Laura haar positieve mindset en doorzettingsvermogen is zij genomineerd voor de ‘’Student van het Jaar’’ awards op haar school, het Koning Willem I College te ‘s-Hertogenbosch. Van de 13.000 leerlingen die op haar school zitten is Laura samen met veertien andere genomineerde kanshebber van de ‘’Student van het jaar 2017’’ award.

Ik ben benieuwd waar ze volgend jaar staat, jij ook? Volg haar op Instagram en neem een kijkje op haar nieuwe website en geniet van de nieuwste collectie van No Colours SS17.

Ik duik zelf even de webshop in. Ik kan het niet laten om een te schattige onepiece voor Olivia te kopen.

www.nocolours.nl

www.instagram.com/nocolours.nl

Leave a Reply